Prada tassen – wat is er zo geweldig over hen

Als je tas zin, hebt u waarschijnlijk een Prada in je tas collectie. Dat betekent dat je weet hoe groot een Prada is. Sommigen van ons zijn nieuw voor Prada, maar hoe zit we allemaal delen over de reden waarom Prada is een van de beste zak labels die je ooit zult kopen?

Laat ik beginnen met een beetje geschiedenis. Prada is Italiaans. Het werd gestart door Mario Prada, een man die een droom om te leren om te zetten in mooie mode-accessoires gehad. In feite, zijn eerste ontwerpen waren geweldig uit, maar waren te zwaar als ze waren gemaakt van walrus huid.

Binnenkort, verfijnde hij zijn producten, zodat ze lichter werd en concentreerde hij zich op het maken van hun water proof.

Het duurde niet lang, was hij niet alleen een begrip in Italië, maar Europa. En de naam is blijven zich hoog aan deze datum te houden, is bijna de meest gerenommeerde ontwerper van handtassen en lederen accessoires.

Prada
Dus hoe zit het met Pradas is zo speciaal?

1. Een Prada tas is elegantie en kwaliteit alles in één. Ze zijn ontworpen om er mooi, maar het werk doen. Ze kunnen letterlijk je iedere dag tas voor de komende jaren en blijven presteren groot en zien er nog stijlvol. Kijk naar reistassen Prada – je weet hoe slecht zakken getrakteerd tijdens de reis vliegtuig, maar Pradas altijd naar voren op zoek naar zo goed als zij reisden.

2. Als u wilt weten of een zak is kwaliteit, kijk naar de stiksels. Prada tassen zijn handgemaakt en daardoor gestikt met speciale draad die maakt ze dat veel duurzamer. U zult er geen naden zijn gebarsten of gescheurde bekleding met een Prada.

3. Ze zijn stijlvol – elke Prada tas is ontworpen door deskundigen die veel van het denken en creativiteit gestoken in hen, rekening houdend met niet alleen de laatste mode trends, maar duurzaamheid en kwaliteit.

4. Prada gaat nooit uit de mode. U kunt een Prada tas je 10 jaar geleden dat je nog steeds kunt voeren rond in vertrouwen gekocht hebben. Niet veel zakken leven zo lang. De reden hiervoor is dat ze niet zijn gemaakt om het passeren van de mode grillen voldoen, maar op elke vrouw er goed uitzien terwijl het geven van kwaliteit van de dienstverlening.

5. Prada hebben zakken voor elke gelegenheid. Het is eigenlijk een one-stop-shop voor tassen. Zodra je in een Prada winkel, krijg je een dagelijkse zak, je ’s avonds koppeling te krijgen, en je reisaccessoires allemaal op één plek. Dat maakt het nog meer stijlvol – dat u een andere Prada tas voor elke gelegenheid kan hebben. Wauw! Hoe leuk zou dat zijn?

6. Prada hun zakken met behulp van de beste kwaliteit materialen – kwaliteit leer. Zelfs de tekenreeks die wordt gebruikt voor het naaien niet gebruikelijk industriële draadtype. Ze krijgen leveranciers die hun specificaties te begrijpen om een grote zak te produceren, en gaan vervolgens in op de allerbeste materialen krijgen om hun zakken samen te stellen. In feite zijn de meeste Pradas worden met de hand gemaakt, met zeer weinig in te gaan op een machine.

Dus als u uw mening met een scala aan tassen die nooit zal laten je naar beneden te krijgen heb opgebouwd, stel ik voor Prada. Om te zien waar u geweldige aanbiedingen te krijgen op de originele Prada tassen, kijk op onze website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *