Tips voor het kopen en onderhouden van schoenen

Het kiezen van een goed paar schoenen en het nemen van goede zorg van het is een kunst. Dit artikel heeft een aantal fundamentele tips voor u om de kwaliteit van uw favoriete schoenen te behouden. Hopelijk zal dit helpen u uw schoenen staan de tand des tijds.

Schoenen

1. Bij het kopen van schoenen

Wanneer moet je proberen je schoenen alvorens ze te kopen? Nou, idealiter, moet je ze proberen in de avond. Dit komt doordat de voeten zijn iets groter in omvang in de avond. Ga naar de gewenste winkel in de avond, op de schoenen die je wilt proberen en dan lopen rond om te zien hoe je je voelt in hen.

Als je in de loop van de dag rond een veel te bewegen, raden wij u aan te gaan voor directe hielen als deze schoenen uw gewicht gelijkmatig te verdelen en je je comfortabel voelt.

2. Houding en manier van lopen

Wat is de juiste manier om te lopen? Een goede manier van lopen kan je lichaam slanker lijken, vooral als je een vrouw bent. Het idee is om je voeten recht te houden tijdens het lopen. Voor elke stap, wilt u misschien een beetje lang striding houden. Houd in gedachten dat onjuiste gang en houding zal je het gevoel minder comfortabel tijdens het lopen en het kan ook je schoenen en sneller scheuren. Meestal is de grootste reden waarom mensen niet comfortabel voelen tijdens het lopen is dat de schoenen zijn niet de juiste pasvorm voor hen.

3. Het reinigen van de schoenen

Voor het schoonvegen vlekken van uw lederen schoenen, kunt u bananenschillen gebruiken. Eigenlijk, bananenschillen bevatten bepaalde ingredi├źnten die het gemakkelijker maken voor u om vlekken uit je schoenen te verwijderen. Aan de andere kant, kun je ook gaan voor melk aan het oppervlak van de schoenen af te vegen.

Een andere goede reinigingsmiddel is azijn. Het zal je schoenen schoon te maken en ze te laten schitteren. Het grote ding over azijn is dat het beter is dan de meeste van de traditionele reinigingsmethoden.

4. Leren schoenen Onderhoud

Schoenen gemaakt van leer de neiging stijf te krijgen. Met het oog op leren schoenen te verzachten, kunt u kiezen voor een kwaliteit absorberend kussen. Houd er echter rekening mee dat deze methode af en toe moet worden gebruikt als het regelmatig gebruik kan de levensduur van uw schoenen te verminderen.

Als uw lederen schoenen zijn stijf, kunt u een aardappel in twee├źn gesneden en dompel het in het citroensap en vervolgens het oppervlak van de schoenen met het schoon te maken. Houd er rekening mee dat het plaatsen van de schoenen in de buurt van vuur wordt niet aanbevolen na het aanbrengen van de reinigingsmethode.

5. Drogen natte schoenen

Als uw schoenen nat, kalk poeder is een goed middel om ze te drogen. Kalk macht zal ook uw schoenen een zoete geur. Voor bont schoenen, kunt u een droger te proberen, en dit is een ideale methode voor het drogen van schoenen in de winter.

Dus, dit zijn een paar tips die u kunt gebruiken om schoenen te kopen paar schoenen en dan voor hen zorgen, zodat ze de tand des tijds kan doorstaan. Houd in gedachten dat het kopen van dure schoenen is geen big deal. De big deal is om te zorgen voor het onderhoud en maakt ze langer meegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *